BAKALÁŘI - PŘIHLÁŠENÍ

Vzdělání

Podcast o výběru střední školy

Dobrý den,

v rámci online akce Schola Pragensis 2020, zaměřené na pomoc žákům devátých tříd s výběrem pražských středních škol, vznikl podcast - rozhovor na téma Jak si vybrat střední školu. Moderátorem byl mladý učitel Smíchovské střední průmyslové školy v Praze Patrik, který se mnou vedl rozhovor určený žákům a rodičům základních škol, kteří uvažují o střední škole. Cílem rozhovoru bylo zábavnou a odlehčenou formou motivovat deváťáky k zamyšlení o tom, jak si utřídit v hlavě, co chtějí a na co se mají zaměřit z pohledu výběru střední školy.

Odkaz na rozhovor je zde nebo je možné zadat do vyhledávače Google: Neděkuj RO1

Další informace o webových stránkách Neděkuj. Jde o projekt primárně zaměřený na mladé lidi, kde týdně zveřejňované krátké podcasty - cca kolem 10 minut, předávají důležité informace z oblasti finanční gramotnosti s důrazem na to, jaké nedělat chyby. Nejde o žádnou propagaci jakýchkoliv konkrétních produktů a služeb a ani já za tuto edukativní činnost nepřijímám jakékoliv honoráře. Více informací o projektu a mé osobě naleznete ve spodní části úvodní stránky Neděkuj.cz

Věřím, že kvalitní a poutavě podané informace (obdržená zpětná vazba na zmíněný podcast), pomohou Vašim žákům učinit správné rozhodnutí.

 

Přeji krásný den.

Ing. Jiří Vojtěch
autor podcastu Neděkuj.cz

© 2024 Základní škola, Příbram II, Jiráskovy sady 273 Ochrana osobních údajů Zpracování cookies

Developed by: Smartim